Clarins

MEN EXFOLIATING CLEANSER 125 ML

Produse pentru dus si exfoliere

110 RON

22 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Clarins Men Exfoliating Cleanser un gel de curatare fara sapun ce previne deshidratarea cauzata de contactul fetei cu o apa prea dura. Gelul reimprospateaza si tonifica pielea, ajuta la eliminarea impuritatilor si efectelor poluarii ce dau un aer tern pielii. Micro-particulele cu actiune profunda de curatare sunt incorporate intr-o spuma matasoasa care elimina delicat excesul de sebum si stratul de celule moarte. Porii se deschid si firele de par crescute sub piele sunt eliberate, pielea fiind, astfel, pregatita pentru un barbierit mai rapid, mai precis.

Atribute

Beneficii lotiune

Anti-pori, Exfoliere

Formula lotiune

Scrub

Ingrediente

Soapwort root extract: helps remove impurities without drying out the skin or making it feel tight. zinc gluconate: limits excess oil and purifies skin. salicylic acid microspheres and natural lava powder: exfoliate the skin, deep clean pores, remove

Instructiuni de utilizare

Curata fata si gatul de doua ori pe zi, cu ajutorul unei cotonete si a lotiunii de curatare, evitand zona ochilor. Doar pentru uz extern.

Pentru

Barbati

Tara de origine

Franta

Tip de piele

Normala

Zi/Noapte

Zi

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.