New

Milky Boost - Revitalizing Face Serum Squalane 1.5%

Serum 20 ml

85 RON

17 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

7 Days Milky Boost - Revitalizing Face Serum Squalane 1.5% Serum 20 ml

7 Days este un brand creativ și un trendsetter în industria frumuseții, oferind produse originale și inovatoare, de calitate superioară. Brand-ul oferă soluții inteligente de îngrijire a pielii 24/7, create special pentru persoane cu spirit tânăr și îndrăzneț.
Milky Boost este un serum hrănitor ce combină ingrediente într-un mod inovativ pentru a asigura eficiență de 100%. Formula intensă a acestui produs conține squalane, un ingredient ce reduce aspectul de piele înroșită, are efect anti-îmbătrânire și nu lasă o peliculă lipicioasă pe piele. Serumul are o textură ușoară și plăcută ce nu încarcă tenul.

Atribute

Beneficii lotiune

Anti-roseata, Revitalizare, Elasticitate, Anti-imbatranire, Fermitate

Formula lotiune

Serum

Instructiuni de utilizare

Pasul 1: Aplicați o picătură pe fiecare deget al unei mâini. Pasul 2: Unește degetele ambelor mâini. Pasul 3: Masați serul pe față și pe gât, începând de la centru spre exterior.

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele, Pentru piele sensibila, Uscat

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

20 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

20 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.