Duty Free Exclusive

MINI POUCH

Gustari 250 gr

38 RON

7,60 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Oreo MINI POUCH Gustari 250 gr

Biscuitii preferati ai laptelui nu au nevoie de niciun fel de prezentare. Savurati-i impreuna cu cei mici, cu cei mari si cu cei dragi. Acest pouch contine 10 pachetele cu Mini-Oreo, ideale pentru o gustare dulce de cate ori ti se face pofta de ceva delicios!

Atribute

Ambalaj

Pouch

Aroma

Crema de lapte

Calorii Kcal/DZR

130

Carbohidrati g/DZR

20

Continut

Biscuiti

Doza Zilnica Recomandata(g)

28g

Fibre g/DZR

1

Glucide/zahar g/DZR

11

Gluten

Da

Informatii nutritionale per 100g

Grăsimi totale 5 G 8 Grăsimi saturate 1,5 G 8 Grăsimi trans 0 G Colesterol 0 Mg 0 Sodiu 135 Mg 6 Potasiu 50 Mg 1 Glucide totale 20 G 7 Fibre dietetice <1 G 3 Zaharuri 11 G Proteine ​​1 G

Ingrediente

Făină îmbogățită (făină de grâu, niacină, fier redus, mononitrat de tiamină {Vitamina B1}, riboflavină {Vitamina B2}, acid folic), zahăr, ulei de canola cu conținut ridicat de oleic și / sau ulei de palmier și / sau ulei de canola, cacao (procesat cu Alcali), Dextroză, Sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză, Leaveni.

Lipide/Grasime g/DZR

1.5

Package

Self Consumption

Proteine g/DZR

1

Sodiu g/DZR

1.35

Tara de origine

Elvetia

Umplutura

Crema de vanilie

Unitate de masura (greutate - GRAM)

250 gr

Variante

250 gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.