Lancôme

MIRACLE AIR DE TEINT 30 ML

Fond de ten

191,10 RON

39 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Pentru a crea AIR DE TEINT, Lancôme a facut o inventie remarcabila, incorporand o pudra de 25 de ori mai usoara in acest fond de ten, tocmai in ideea de a realiza o formula complet light, care sa lase pielea sa se aeriseasca, sa respire. Treaba unui fond de ten nu este sa astupe porii, tencuind fata ca pe un zid ciudat, ci sa formeze o pelicula protectoare si estetica care sa corecteze imperfectiunile tenului. Lancôme AIR DE TEINT e perfect pentru zilele calduroase, gratie texturii sale si felului in care imbraca pielea, ca o a doua “haina”.

Atribute

Acoperire

Mica

Beneficii make-up fata

Corectare

Efect make-up fata

Matifiere, Radiant

Factor de protectie (SPF)

15

Formula machiaj fata

Lichida

Instructiuni de utilizare

Aplica pe fata curata si hidratata, cu miscari dinspre frunte catre maxilar. Aplica produsul cu un burete pentru acoperire mai mare.

Pentru

Femei

Tara de origine

Franta

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Variante

Beige Albatre 1, Beige Porcelaine 10, Lys Rose 2, Beige Diaphane 3, Beige Nature 4, Beige Noisette 5

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-5 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.