Namaste Glow Mask

Masti 50 ml

140 RON

28 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Rituals Namaste Glow Mask Masti 50 ml

Rituals simbolizează acele momente în care tu ai grijă de tine! Acestea sunt momentele de liniște, relaxare ori energizare, pe care le poți obține prin diverse ritualuri de îngrijire personală în funcție de nevoile tale din acel moment. Ritualul Namaste este creat cu respect pentru tine și pentru natură. Toate produsele sunt fabricate din ingrediente naturale sau ingrediente obținute în mod responsabil. Cu această gamă rutina ta zilnică de îngrijire va deveni un adevărat ritual spiritual. Masca Glow îți va oferi o experiență de lux! Aceasta conține acid alfa hidroxilic și are grijă te tenul tău exfoliindu-l cu delicatețe și oferindu-i un aspect luminos, fin și neted.

Atribute

Beneficii lotiune

Calmare, Iluminare, Regenerare, Anti-rid

Formula lotiune

Masca

Instructiuni de utilizare

Aplicați pe față într-un strat gros, începând cu obraji, apoi terminând pe zona T (frunte, nas, bărbie), având grijă să evitați zona ochilor. Lăsați să acționeze 10-20 de minute, apoi îndepărtați orice exces cu o minge de bumbac.

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

50 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

50 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.