Namaste Purifying Charcoal Wonder Mask

Masti 70 gr

130 RON

26 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Rituals Namaste Purifying Charcoal Wonder Mask Masti 70 gr

Rituals simbolizează acele momente în care tu ai grijă de tine! Acestea sunt momentele de liniște, relaxare ori energizare, pe care le poți obține prin diverse ritualuri de îngrijire personală în funcție de nevoile tale din acel moment. Ritualul Namaste este creat cu respect pentru tine și pentru natură. Toate produsele sunt fabricate din ingrediente naturale sau ingrediente obținute în mod responsabil. Cu această gamă rutina ta zilnică de îngrijire va deveni un adevărat ritual spiritual. Această mască purifiantă va dezvălui adevărata frumusețe a tenului tău, îl va reîmprospăta, revigora și tonifia, oferindu-ți o experiență luxuriantă și relaxantă.

Atribute

Beneficii lotiune

Netezire, Catifelare, Curatare, Purificare

Continut set

Purifying Charcoal Wonder Mask + Bowl + Brush .

Formula lotiune

Masca

Ingrediente

KAOLIN, SEA SILT, SODIUM BICARBONATE, CHARCOAL POWDER, CITRIC ACID, CYCLODEXTRIN, MOROCCAN LAVA CLAY, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL.

Instructiuni de utilizare

Se amestecă o lingură de pulbere și apă. Se aplică pe față, gât și decolteu cu pensula. Se lasă 20 de minute, apoi se clătește.

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (greutate - GRAM)

70 gr

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

70 gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.