Namaste Skin Brightening Face Exfoliator

Creme si lotiuni 75ml

60 RON

12 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Rituals simbolizează acele momente în care tu ai grijă de tine! Acestea sunt momentele de liniște, relaxare ori energizare, pe care le poți obține prin diverse ritualuri de îngrijire personală în funcție de nevoile tale din acel moment. Ritualul Namaste este creat cu respect pentru tine și pentru natură. Toate produsele sunt fabricate din ingrediente naturale sau ingrediente obținute în mod responsabil. Cu această gamă rutina ta zilnică de îngrijire va deveni un adevărat ritual spiritual. Acest exfoliant este un pas important în rutina de îngrijire a tenului. El curăță tenulși îndepărtează celulele moarte în mod delicat, lăsând pielea luminoasă și netedă.

Atribute

Beneficii lotiune

Hidratare, Purificare, Anti-impurități

Formula lotiune

Exfoliator

Instructiuni de utilizare

Aplicați pe față într-un strat gros, începând cu obraji, apoi terminând pe zona T (frunte, nas, bărbie), având grijă să evitați zona ochilor. Lăsați să acționeze cinci minute / toată noaptea, apoi îndepărtați orice exces cu o minge de bumbac.

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

75 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

75ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.