Duty Free Exclusive

Milka

OREO 300 G

Ciocolata

14 RON

2,80 €

20 RON

4 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Ce putea face Milka pentru a face ciocolata sa cu lapte din inima Alpilor mai buna decat era deja? Sa ii adauge bucati delicioase din biscuitul preferat al laptelui. Rasfat absolut, un paradis pentru papilele gustative, o combinatie de arome si texturi care se imbina ideal pentru a crea acel moment de magie in care timpul parca se opreste in loc. Ciocolata chiar este una dintre marile placeri ale vietii, iar Milka Oreo este o placere care te face de fiecare data sa te simti divin.

Atribute

Ambalaj

Informal gift

Aroma

Biscuiti

Continut

Biscuit, Ciocolata cu lapte, Crema de vanilie

Gluten

Da

Ingrediente

Zahăr, grăsimi vegetale (palmier, sâmburi de palmier), făină de grâu, unt de cacao, praf de zer (din lapte), lapte praf, masă de cacao, grăsime din lapte, smântână praf (2%), pudră de cacao conținut redus de grăsime (1%), degresat , amidon de grâu, sirop de glucoză, emulgatori (lecitină din soia, floarea soarelui

Tara de origine

Elvetia

Textura

Compact

Tip ambalare

Resigilabil

Tip ciocolata

Lapte

Umplutura

Frisca

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.