Russky Standard

ORIGINAL 1000 ML

Vodka

83,30 RON

17 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Recunoscuta in tara de provenienta drept o marca a excelentei, Russian Standard Original isi datoreaza numele si calitatea formulei clasice a lui Dmitri Mendeleev, aprobata de tarul Alexandru al III-lea, cucerit de echilibrul bauturii si de puritatea ei. Combinatia aromelor traditionale, inspirate de asprimea iernilor ce cad peste stepele rusesti, si remarcabila claritate, data de apa inghetata, face din aceasta vodka bautura perfecta. Standard Original e un omagiu adus perioadei imperialiste si rolului vital pe care vodka il are in ceremoniile si traditiile rusesti. Incercand o combinare a mostenirii traditionale rusesti cu energia vietii moderne, Russian Standard Original este o opera de arta din punctul de vedere al tehnologiei folosite, pasiunii investite si artei cu care a fost desavarsita.

Atribute

Gust

Delicat

Sugestii de servire

Votca trebuie pastrata in frigider inainte de a fi servita. Ea nu trebuie sa fie nici prea calda, nici prea rece. Turnati in pahar si lasati-o cateva minute pentru a ajunge la temperatura camerei.

Tara de origine

Rusia

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.