PACHET CADOU DIN ROMANIA

Diverse

260 RON

52 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Art&Craft PACHET CADOU DIN ROMANIA Diverse

Dorești să faci cadou produse românesști, tradiționale, cu valoare de unicat? Alege pachetul Cadou din Romînia și trimite fără griji celor dragi un cadou special, romînesc. Împarte măiestria meșteșugului românesc și arată aprecierea ta colaboratorilor, colegilor și angajaților cu un cadou 100% românesc, conceput și ambalat în stil corporate. Pachetul conține produse originale, de calitate, produse în România și este compus dintr-un set de 4 ceșcute din ceramică de Horezu, o cutie de bijuterii din ceramică originală de Corund, plus o farfurie cu valoare de unicat din ceramică de Horezu. Am adăugat și o cutie de nuci umplute, un dulce cu tradiție specific românească, pentru ca experiența să fie completă. Produsele sunt ambalate într-o cutie premium cu fundă amplă, ceea ce dă un efect deosebit cadoului pentru ca bucuria cadoului să fie memorabilă. Deoarece fiecare produs are valoare de unicat, variantele produselor din ceramică diferă, poza este o reprezentare generală a produsului.

Atribute

Continut set

Nuci umplute 155g - Rețetă tradițională, Cutie din ceramică albă de Corund pentru bijuterii, Set de 4 ceșcuțe din ceramică de Horezu, Farfurie din ceramică de Horezu, Cutie cadou premium.

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.