PAPRIKA

Gustari 40 gr

8 RON

1,60 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Pringles PAPRIKA Gustari 40 gr

Totul a inceput cu acei cartofi proaspeti, atent selectionati, din care s-au realizat chips-uri delicios de crocante, cu o aroma intensa de paprika. Apoi creatorii Pringles s-au inspirat din arhitectura si au conturat un ambalaj tub, in care chips-urile puteau fi depozitate intr-un mod in care, indiferent de circumstante, si-ar fi pastrat forma, dar mai ales savoarea. De aici a mai fost doar un singur pas pana cand tot globul a fost fermecat de gustul si textura crocanta a acestei gustari cu totul deosebite.

Atribute

Aroma

Paprika

Calorii Kcal/DZR

503 Kcal

Carbohidrati g/DZR

52 g

Doza Zilnica Recomandata(g)

100 g

Fibre g/DZR

2.7

Glucide/zahar g/DZR

10.3 g

Gluten

Da

Informatii nutritionale per 100g

Calorii 503Kcal, Proteine ​​4.7g, Glucide 52g, Zahar 10.3g, Fibre 2.7g.

Ingrediente

Piure de cartof praf, ulei vegetal, grăsime vegetală, făină de orez, amidon de grâu, aromă de boia (zahăr, boia, potențiator de aromă: glutamat monosodic, guanilat disodic și inozinat disodic, pulbere de drojdie, dextroză, pulbere de ceapă, bulion granulat, pudră de usturoi, culoare : extract de boia, acid citric), maltodextrină, emulgator: E471, sare.

Package

Self Consumption

Proteine g/DZR

4.7 g

Tara de origine

Belgia

Unitate de masura (greutate - GRAM)

40 gr

Variante

40 gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.