Xerjoff OPERA

1.400 Lei

Preț Bestvalue

1.400 Lei
280 EUR
În Stoc. Livrare în 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

OPERA Xerjoff Parfumuri Niche 100 ml

Când cortina se ridică, toți ochii sunt ațintiți asupra Operei. Un libretto oriental floral de Sospiro, celebra casă italiană de parfumuri de lux de nișă. Primul act începe cu exuberanța pură: piersică delicioasă, banană și pepene, întrepătrunse de dulceață de trandafir turcesc. Al doilea act transformă aroma fructată, suculentă într-o senzație plăcută pudrată, cu note de ylang ylang, ambră și piele. Actul final este o expresie triumfală a dragostei de viață, oglindită de acorduri durabile de vanilie cremoasă și tonuri calde de lemn de cedru, vetiver și mosc.

GEN
Unisex
MIROS
Aromatic
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Trandafir turcesc, Note fructate
NOTE DE BAZA
Cedru de Virginia, Vetiver, Vanilie, Paciuli, Muschi, Note animalice
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Ylang-ylang, Nucsoara, Piele, Ambra
TIP PARFUM
Apa de parfum
TARA DE ORIGINE
Italia
AN LANSARE
2014
SENZATIE PARFUM
Eleganta
TIP NICHE
Apa de parfum