M&M'S

PEANUT POUCH

Dropsuri si jeleuri 250gr

15,19 RON

3,10 €

22,05 RON

4,50 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Orice moment este potrivit pentru a savura cele mai iubite drajeuri de ciocolata din lume! Iar acest pouch generos va asigura o rezerva suficienta de bomboane pentru ca intreaga familie sa fie fericita! Bulinele neserioase de ciocolata M&M ascund arahide crocante, atent selectionate (numai 1 din 100 de arahide este suficient de norocoasa pentru a deveni o arahida M&M) pentru a va oferi o experienta gustativa de neuitat!

Atribute

Ambalaj

Self Consumption

Continut

Ciocolata cu lapte, Arahide

Greutate (g)

250

Ingrediente

Sugar, peanuts, cocoa mass, skimmed milk powder, lactose and milk proteins, cocoa butter, palm fat, milk fat, starch, glucose syrup, shea butter, emulsifier (soya lecithin), stabiliser (gum arabic), colourings (curcumin, carmine, brilliant blue FCF, beta-carotene, beta-apo-8'-carotenal (C30), titanium dioxide), dextrin, glazing agent (carnauba wax), salt, flavourings, coconut oil.

Tara de origine

Franta

Tip ambalare

Ambalaj

Variante

250gr

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 7-10 zile.