Guerlain Kabuki - Foundation Brush

245 Lei

Preț Bestvalue

245 Lei
49 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Kabuki - Foundation Brush Guerlain Pensule

Povestea Guerlain a luat naștere în anul 1828, atunci când Pierre-François-Pascal Guerlain a deschis primul său boutique în inima Parisului. De atunci, Guerlain și-a făcut simțită prezența în lumea parfumeriei și a produselor de machiaj și de îngrijire a pielii prin inovațiile aduse frumuseții, inspirate din artă și din natură.


Această pensulă este special concepută pentru a uniformiza și estompa fondul de ten, obținând un finisaj neted și uniform. Datorită densității sale mari, facilitează aplicarea cu gesturi precise și intuitive. Manerul scurt permite plasarea mâinii cât mai aproape de zona de machiaj, asigurând un control mai bun.

GEN
Femei
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
TIP DE PENSULA
Pentru fard de obraz