NEW

Kiss Magnetic Lashes KS Magnetic Eyeliner Lash

49,50 Lei

Preț Bestvalue

49,50 Lei
9,90 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Magnetic Lashes KS Magnetic Eyeliner Lash Kiss Pensule


Cu ajutorul kit-ului KISS Magnetic Lash ca prin magie, genele nu mai au nevoie de lipici pentru a fi aplicate deoarece au cea mai puternica prindere, realizata prin 5 magneți cu putere dublă pentru fiecare geana.
Formulat fără prostaglandine, silicon, parfumuri și coloranți sintetici, parabeni, petrochimice, OMG și formaldehidă. Creionul magnetic se achiziționează separat.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
1.Agitați bine creionul magnetic Kiss înainte de utilizare și aplicați două straturi de-a lungul liniei naturale a genelor. Lasă-l să se usuce complet.
2.Scoateți ușor genele magnetice Kiss din tavă și tăiați-le pentru a se potrivi formei ochilor, dacă este necesar.
3.Aliniați genele cu creionul de ochi și apăsați-le ușor pe linia genelor. Ajustați după cum este necesar.
Mod de indepartare:
-dezlipiti genele din colțul exterior și depozitează-le înapoi în tavă. Utilizați un demachiant pe bază de ulei pentru a îndepărta creionul de ochi.