Shiseido

PERFECTING STICK 50 ML

Anticearcane si iluminatoare

130 RON

26 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Batonul corector Shiseido este o formula foarte eficienta, care se intide cu usurinsa si uniformizeaza tonul pielii in zonele problematice fara sa lase senzatia de pelicula de grasime, sau sa usuce pielea. Este imbogatit cu un complex de pudre Reflect&Fit datorita caruia toate imperfectiunile pielii, zonele decolorate, petele, urmele de acnee si cearcanele sunt perfect camuflate, iar chipul tau arata impecabil intreaga zi. Nu mai trebuie decat sa fixezi corectorul cu fondul tau de ten favorit si nu se va estompa, nici nu se va intinde pana in momentul demachierii.

Atribute

Acoperire

Mare

Beneficii make-up fata

Anti-cearcane

Efect make-up fata

Rezistenta indelungata

Formula machiaj fata

Compacta

Instructiuni de utilizare

Aplica trei picaturi sub zona ochilor si peste cearcane. Tapoteaza delicat pentru a evita iritarea zonei. Pentru rezultate optime, alege o nuanta apropiata de nuanta pielii sau o nuanta usor mai deschisa decat pielea.Aplica trei picaturi sub zona ochilor si peste cearcane. Tapoteaza delicat pentru a evita iritarea zonei. Pentru rezultate optime, alege o nuanta apropiata de nuanta pielii sau o nuanta usor mai deschisa decat pielea.

Tara de origine

Japonia

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Zi/Noapte

Zi

Variante

Medium 44, Natural Light 22, Natural 33, Light 11

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.