New

VERGNANO

Perle Di Cioccolato

Praline 200gr

31,36 RON

6,40 €

39,20 RON

8 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Vergnano este o pasiune de familie. Născut în 1882 acest brand a crescut și s-a dezvoltat din generație în generație din iubirea pentru cafeaua de calitate. Această cutie de metal conține un adevărat deliciu! Micile perle de ciocolată și cafea au o aromă intensă, ce se păstrează în timp datorită faptului că sunt împachetate individual. Boaba de cafea rumenită este învelită în trei straturi deliciose de ciocolată și formează o gustare perfectă pentru a fi savurată alături de o ceașcă de cafea.

Atribute

Ambalaj

Informal Gift

Continut

Cafea

Informatii nutritionale per 100g

Energie / Energy 2126 kJ / 508 kcal Fat 31.4 g - of which saturated fatty acids / of which saturates 17.8 g Carbohydrates / carbohydrates 51.5 g - of which sugar / of which sugars 47 g Dietary fiber - Protein 6.3 g Salt <0.05 g

Ingrediente

Sugar, cocoa mass, cocoa butter, coffee (5%), emulsifier: soy lecithin , glucose syrup, stabilizer: gum arabic, flavors.

Textura

Compact

Tip ciocolata

Neagra

Travel Retail Exclusive

3580

Variante

200gr

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-10 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.