Givenchy

PHOTO PERFEXION 25 ML

Fond de ten

210 RON

42 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Intr-o lume marcata de descoperirile tehnice si de perfectiunea imaginii, Givenchy a facut ceea ce prea putine branduri cosmetice au reusit: a lansat un produs cu un pas inaintea vremurilor si care functioneaza ca o guma de sters imperfectiunile, lasand in urma o opera unui artist, doar ca fara interventii sau softuri complicate. Photo Perfection, primul fond de ten lansat de Givenchy, face pielea sa arate fara defect si absolut natural. Complexul Skin Perfector actioneaza ca un program care sterge micile probleme, in timp ce Lighting Complex ofera luminozitate tenului. Ca printr-o vraja, petele si ridurile dispar, iar pielea e mai stralucitoare ca oricand!

Atribute

Acoperire

Mare

Beneficii make-up fata

Iluminare

Efect make-up fata

Natural, Radiant

Factor de protectie (SPF)

20

Formula machiaj fata

Lichida

Instructiuni de utilizare

Aplica pe fata curata si hidratata, cu miscari dinspre frunte catre maxilar. Aplica produsul cu un burete pentru acoperire mai mare.

Tara de origine

Franta

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Variante

Perfect Gold 7, Perfect Sand 3, Perfect Vanilla 4, Perfect Praline 5, Perfect Honey 6

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.