POWDER TEINT MIRACLE 9 G

Pudra

215 RON

43 €

Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Lancôme POWDER TEINT MIRACLE 9 G Pudra

Daca miracolele exista, atunci puteti fi sigure ca Lancôme a descoperit calea pentru a le aduce si in viata voastra, punandu-le intr-un loc in care toata lumea le poate vedea: pe chiar chip. Lancôme Powder Teint Miracle este pudra pe care poate o cautati de multa vreme, piesa lipsa din machiajul care va face sa straluciti. Pudra creat de specialistii Lancôme aspira la o perfectiune naturala, venind cu o tehnologie care lucreaza din interiorul epidermei pentru a se vedea la exterior. Lancôme Powder Teint Miracle se muleaza pe specificul fiecarui tip de piele, impiedicand uscarea ei, corectand imperfectiunile si evitand aglomerarile inestetice de pudra.

Atribute

Beneficii make-up fata

Corectare

Denumire culoare

Beige Diaphane

Efect make-up fata

Natural

Formula make-up fata

Compacta

Instructiuni de utilizare

Aplica pudra pe toata suprafata fetei pentru a finisa si a fixa machiajul. Pentru definire, aplica pudra delicat in zona T pentru a neutraliza luciul.

Optiune ingrediente

Fara ulei

Tara de origine

Franta

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Variante

Beige Albatre 1, Lys Rose 2, Beige Diaphane 3, Beige Naturel 4, Sable Beige 45

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.