Millennium White Truffles Almonds
Praline 100 gr

12 Lei PRB 20 Lei

Preț Bestvalue

12 Lei
2,40 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

White Truffles Almonds Millennium Praline 100 gr

Millennium a fost înfințat în 1999 și este azi una dintre cele mai mari fabrici de dulciuri din Ucraina. Fiecare produs creat de ei este o un adevărat deliciu, ingredientul secret fiind iubirea pentru arta de a crea ciocolată. Când iubirea ta pentru ciocolată crește incortrolabil și inima îți bate mai tare, atunci știi că ceea ce mănânci sunt trufele Millennium White Truffles, create din migdale îmbrățișate de un strat delicios de ciocolată albă.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
100 gr
INGREDIENTE
Ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, lapte praf, lapte praf degresat, zer praf, grăsime de unt, lecitină de soia emulgator, aromă vanilină. Cacao min. 25%), migdale întregi prăjite, migdale prăjite măcinate, grăsimi vegetale (ulei de palmier).

GLUTEN
Nu
SET CADOU
Nu
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Migdale crocante, Trufe cu Ciocolata Alba
PACKAGE
Informal Gift
AMBALAJ
cutie
FARA ZAHAR
Nu
UMPLUTURA
Migdale intregi
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energie 584 kcal / 2432 kJ, Proteine ​​10,9 g, Grăsimi 40,8 g, Carbohidrați 43,4 g.
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
TEXTURA
Compact
NUMBER OF PRALINES/TABLETS
24
ALCOOL
Nu