Venchi GARDEN MAXI BOOK
Praline 200 gr

130 Lei

Preț Bestvalue

130 Lei
25,40 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

GARDEN MAXI BOOK Venchi Praline 200 gr

Venchi este un brand de ciocolată Italienească gourmet, de calitate superioară. Confecționată din cacao provenită din America de Sud, America Centrală și Africa, ciocolata Venchi te poartă într-o călătorie a simțurilor și va deveni una din micile tale plăceri nevinovate încă de la prima degustare. Încearcă întreaga varietate de ciocolate Venchi! În această frumoasă cutie metalică cu aspect de carte vei găsi bomboane din ciocolată neagră și ciocolată cu lapte, cu umpluturi de chocaviar75%, ,ciocolată neagrăCremino și Gianduja.

TARA DE ORIGINE
Italia
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
200 gr
ARE JUCARIE
Nu
GLUTEN
Nu
CONTINUT
Gianduja with Piedmont Hazelnut, Gianduja invelita in ciocolata neagra, Ciocolata neagra Cremino, Chocaviar 75%
PACKAGE
Formal Gift
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
AMBALAJ
cutie
TIP CIOCOLATA
lapte, Neagra