Acca Kappa Sveeye Nail Brush Green

105 Lei

Preț Bestvalue

105 Lei
21 EUR
În Stoc. Livrare în 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Sveeye Nail Brush Green Acca Kappa Produse pentru dus si exfoliere

Acca Kappa este o afacere italienească ce spune povestea unei fabrici aflate în inima orașului Treviso. Acest brand te introduce într-o lume plină de experiențe senzoriale și olfactive oferite prin intermediul produselor de îngrijire a corpului, creeate cu măiestrie și pasiune. Acca Kappa este o afacere de familie ce a devenit o corporație industrială, păstrându-și totuși valorile atemporale, dragostea și respectul față de natură și corpul uman. Această periuță pentru unghii îndepărtează cu delicatețe mizeria și bacteriile, fără a deteriora unghia, patul unghial sau pielea. Este un produs 100% natural, reciclabil și biodegradabil.

GEN
Unisex