Estée Lauder

PURE COLOR ENVY 3.5 G

Ruj

109,76 RON

22,40 €

156,80 RON

32 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Un ruj super cremos care are puterea de a-ti transforma nu doar zambetul, ci si atitudinea! Iti invaluie buzele intr-o culoare vibranta, proaspata, iar pigmentii multi-fatetati iti sculpteaza si iti definesc buzele. Complexul exclusiv de hidratare cu acid hialuronic sporeste capacitatea pielii de a stoca apa. Textura cremoasa si neteda iti lasa buzele moi, suple si cu un aspect mai plin intreaga zi. Se aplica uniform si nu e nevoie decat de un strat pentru a obtine o culoare bogata, intensa si ultra-rezistenta.

Atribute

Efect ruj/ luciu

Stralucitor

Formula ruj/ luciu

Compact

Optiune ingrediente

Acid hialuronic

Tara de origine

Statele Unite ale Americii

Variante

Envious 4, Vengeful Red 5, Tumultuous Pink 8, Insolent Plum 10, Discreet 22, Dynamic 12, Insatiable Ivory 17, Irresistible 19, Rebellious Rose 13, Decadent 20, Powerful 6, Infamous 7, Defiant Coral 2, Desirable 120, Red Ego 14, Potent 1

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-5 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.