Radiance Pure Gold Eye Cream

Ochi 20 ml

2.750 RON

550 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

La Prairie Radiance Pure Gold Eye Cream Ochi 20 ml

La Prairie este un brand sinonim cu luxul. Acesta reprezintă precizie, inovație și excelență, toate caracteristici sinonime cu țara sa de origine, Elveția. La Prairie ridică îngrijirea pielii la rang de artă în încercarea de a descifra secretul frumușeții eterne, prin intermediul unor formule deosebite, ambalaje elegante și tehnologii avansate. Frumusețea ajunge la apogeu când soarele se pitește după orizont iar razele sale se întind peste munți. Există un singur ingredient ce poate recrea strălucirea apusului de soare : aurul. Inspirată de apusul soarelui pe coroana munților Alpi, colecția Pure Gold încearcă să recreeze pe chipul tău acest strălucire unică. Radiance Pure Goldeye Cream este un produs pentru zona ochilor ce îmbunătățește aspectul tenului pe termen lung. Aceasta reduce aspectul aspectul cearcănelor în timp, reduce aspectul oxhilor umflați, revitaizează și oferă luminozitate pielii.

Atribute

Beneficii lotiune

Netezire, Revitalizare, Anti-pete

Formula lotiune

Crema

Instructiuni de utilizare

Aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara. Aplica o cantitate redusa de produs pe zona ochiului. Maseaza cu miscari circulare, inclusiv pe zona pleoapelor.

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

20 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

20 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.