Duty Free Exclusive

Hershey's

REESE'S PIECES 538 G

Gustari

60 RON

12 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Hershey’s Reese's Pieces este un desert perfect, cu texturi surprinzatoare, contrastante si arome persistente, catifelate de unt de arahide. Aceasta punga contine o multitudine de drajeuri umplute cu un delicios unt de arahide si invelite intr-o crusta crocanta. Punga practica contine drajeuri ideale pentru a fi impartita cu prietenii si familia.

Atribute

Ambalaj

Informal gift

Aroma

Unt de arahide

Continut

Arahide, Unt de arahide

Gluten

Da

Ingrediente

Arahide centru de unt bomboane (62%): arahide parțial degresate, zahăr *, ulei vegetal parțial hidrogenat (sâmburi de palmier și ulei de soia *), solide din sirop de porumb *, dextroza *, sare, emulgator, lecitină de soia * (E 322), artificiale aromatizare, coajă vanillin.Candy (38%): zahăr *, sirop de porumb *, agenți de glazurare, glazura rășinos (E 904), ceară de carnauba (E 903), coloranti artificiali (E 171, E 102, E 129, E 110, E 133) laptele praf integral. * Produs din sfecla de zahăr modificate genetic, porumb și boabe de soia.

Tara de origine

Statele Unite ale Americii

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.