Dior

ROUGE LIQUID - 6 ml

Ruj

161,70 RON

33 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc

 

  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Condimentează-ți șarmul cu Dior ROUGE LIQUID, un ruj uimitor de bogat și strălucitor ce își păstrează prospețimea fără să se estompeze sau să se adune în liniile fine până la 12 ore. Creat cu un aplicator rezervor, îți oferă cantitatea perfectă de culoare la fiecare aplicare, în timp ce vârful fiind și mătăsos este ideal pentru conturul precis al buzelor. Formula este îmbogățită cu ceară minerală, uleiuri prețioase și uleiuri nutritive pentru buze frumoase și luminoase, cu un aspect neted și sănătos. Bucurate de un impact unic al culorii cu acest ruj lichid extrem de rezistenți de la Dior.

Atribute

Efect ruj/ luciu

N/A 9494

Formula ruj/ luciu

Fluid

Greutate

6

Greutate - Unitate masura

ml

Optiune ingrediente

Minerale

Variante

788-Frenetic Satin, 162-Miss Satin, 0265-Fury Matte, 272-Crush Matte, 375-Spicy Metal, 424-Hypnotic Matte, 442-Impetuous Satin, 565-Versatile Satin, 614-Lively Matte, 625-Mysterious Matte, 751-Rock'N'Metal, 797-Savage Matte, 862-Hectic Matte, 979-Poison Metal, 999-Matte

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-10 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.

Fashion

Cei mai cool ochelari de soare

L'Attitude Staff

Care te scot din anonimat vara asta

citeste mai mult

Fashion

Oh, boy!

L'Attitude Staff

Camasa lui + butonii lui + pantalonii tai = o tinuta relaxata, androgina, dar sexy

citeste mai mult

frumusete

Beauty report: tonuri pastelate

L'Attitude Staff

Un trend pe care trebuie neaparat sa-l incerci primavara asta.

citeste mai mult
2