Duty Free Exclusive

ROYALSELECT

Praline

76 RON

15,20 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Anthon Berg ROYALSELECT Praline

Anthon Berg Royalselect este o selectie din cele mai delicioase si atent preparate praline ale brand-ului. Fiecare pralina ofera o combinatie ametitoare de gusturi alese, texturi si aspect sofisticat, ce se materializeaza intr-o experienta unica a gustului, intr-o cutie pentru cadou. Aceasta selectie este demna de regi si regine, incearca si convinge-te.

Atribute

Aroma

Cacao

Continut

Nuci, Migdale, Cacao, Lapte

Ingrediente

Zahăr, masă de cacao, unt de cacao, lapte praf integral, alune prăjite, migdale, grăsime vegetală din umplutură (palmier, miez de karité), sirop de glucoză, stabilizator (sirop de sorbitol), zahăr din lapte, lapte condensat, lapte praf degresat, emulgatori ( lecitină din rapiță, lecitină din soia), miere, grăsime din lapte, pudră de căpșuni (maltodextrină din porumb, concentrat de căpșuni 43%), pudră de litchi (maltodextrină din porumb, concentrat de litchi 40%), vanilie, arome naturale, acid (acid citric), melc , sare, culoare (carmin), îngroșător (pectină), ulei de migdale amare.

Package

Sharing Gift

Tara de origine

Danemarca

Unitate de masura (greutate - GRAM)

300 gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.