New

Santal Blush

975 RON

195 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Tom Ford Santal Blush Parfumuri Niche 50 ml

Tom Ford este un designer american, născut în Austin, Texas. În 1990 a devenit designer vestimentar pentru Gucci. A avut o colaborare de 10 ani cu brand-ul, ajungând să dețină poziții importante în grup, precum director de creație pentru Gucci și Yves Saint Laurent și a transformat Gucci în unul dintre cele mai profitabile brand-uri de lux din lume. În 2005 Tom Ford a anunțat lansarea propriului brand. A avut un succes impresionant încă de la început, ajungând în top 3 brand-uri de specialitate din lume și câștigând numeroase premii de-a lungul anilor.
Învăluie-te într-o aură senzuală conferită de fuziunea uimitoare dintre lemnul de santal și notele condimentate ce caracterizează acest parfum misterios. Santal Blush este o apă de parfum fermecătoare Tom Ford care te va hipnotiza cu notele lemnoase captivante, aromele delicioase de scorțișoară și cele florale de ylang-ylang.

Atribute

Note de baza

Ylang-ylang

Note de mijloc

Scortisoara

Note de varf

Lemn de santal

Senzatie parfum

Senzualitate

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Iarna

Tip Niche

Apa de parfum

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

50 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

50 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.