Yves Saint Laurent Libre Set

390 Lei

Preț Bestvalue

390 Lei
78 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Libre Set Yves Saint Laurent Seturi 8 ml

Yves Saint Laurent te îndeamnă să dărâmi orice barieră și să îți trăiești viața după propriile reguli. Libre este parfumul libertății, o aromă florală care se concentrează asupra lavandei, iasomiei și florii de portocal. Acestea sunt învăluite de mandarină, coacăze negre, lemn de cedru, mosc și vanilie din Madagascar. Sticla ce cuprinde elixirul eliberării este decorată cu elemente rafinate aurii și negre. Fii curajoasă și îndrăzneață cu Yves Saint Laurent Libre și bucură-te de acest set special, sau oferă-l unei persoane dragi din viața ta!

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
8 ml
NR CULOARE
1 , 21
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
DENUMIRE CULOARE
Neagra , Rouge Paradoxe
CONTINUT SET
Mascara Volume Effet Faux Cils, 0.8 gr.
The Slim Matte Lipstick in Shade 21 – Rouge Paradoxe
Libre Edp 7.3ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ