New

SOL -Perie Rezerva Sempasi Sol Silicon

Dispozitive electronice

90 RON

18 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Sempasi este noul tău aliat în lupta împotriva timpului! Aceștia creează dispozitive pentru diferite părți ale corpului, integrând tehnologia în ritualurile tale de înfrumusețare. Aceste produse sunt de calitate superioară și au diferite tipuri de masaj, vibrații și intensități pentru a trata cu delicatețe nevoile specifice ale fiecărei zone.
Sol este un dispozitiv inteligent de ultimă generație pentru curățare facială ce are 4 programe cu intensități diferite și 3 perii interschimbabile, și este de 6 ori mai eficient decât spălarea tenului cu mâinile. Dispozitivul are 14.400 vibrații/minut și pe lângă îndepărtarea machiajului și curățarea în profunzime, acesta mai are și efecte anti-îmbătrânire, efect de lifting, reduce ridurile, tonifiază tenul și redefinește conturul feței.
Această perie de rezervă este creată din silicon de grad medical și curăță tenul cu delicatețe, lăsându-l curat, luminos, fin și ferm. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă schimbarea periilor dispozitivului Sol la 3 luni.

Atribute

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.