Victoria's Secret Coconut Milk Rose Mist

85 Lei

Preț Bestvalue

85 Lei
17 EUR
În Stoc. Livrare în 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Coconut Milk Rose Mist Victoria's Secret Spray de corp 250 ml

Colecția Victoria’s Secret Body Mist este o invitație către explorarea aventuroasă a parfumului. La fel ca diversele versiuni ale unei personalități, întotdeauna există ceva nou de exprimat și de explorat. Cu spray-urile Victoria’s Secret, vei găsi note de parfum care te vor fermeca instant și tendințe aromatice pe pe care vei dori să le descoperi. Aceste mici comori îți oferă permisiunea de a te juca, experimenta și încerca ceva nou. Acest spray parfumat infuzat cu lapte de cocos și trandafir tentant este perfect pentru zilele când vrei să îți reamintești că tu ești raza de soare!

GEN
Femei
MIROS
Floral, Fructat
NOTE DE VARF
Trandafir, Lapte de cocos
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
250 ml
FORMULA DEO
Spray
BENEFICII DEO
Parfumat
TIP DEODORANT
Spray