Best Seller

SUMPTUOUS INFINITE

Rimel

145 RON

29 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Estee Lauder SUMPTUOUS INFINITE Rimel

Cu un singur strat de mascara vei vedea deja diferenta! O multitudine de fibre care sfideaza gravitatia alungesc genele cu mult peste varfurile lor. Genele sunt transformate total: mai lungi, mai pline, mai expresive. Fibrele elastice, inovatoare, redeseneaza, umplu si extind fiecare geana in parte, de la radacina pana la varf si chiar mai departe. Fibrele se ataseaza de gene pe masura ce mascara se usuca si astfel efectul spectaculos dureaza multa vreme. Mascara Estee Lauder Sumptuous Infinite nu se aduna si rezista 10 ore chiar si in conditii de umiditate excesiva.

Atribute

Instructiuni de utilizare

Pentru rezultate optime, aplicati prima data pe genele unui singur ochi pentru a crea volumul si lungimea dorite. Apoi, introduceti peria in mascara din nou si treceti la ochiul urmator, urmarind sa obtineti acelasi rezultat ca la cel dintai.

Stare de agregare

Fluid

Tara de origine

Statele Unite ale Americii

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

6 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

Black, Brown

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.