The Platinum Collection Haute Rejuvenation Cream

Creme si lotiuni 30ml

3.950 RON

790 €

DUTY FREE PRICES
Doar 3 disponibile
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

După spusele lui Albert Einstein, cu cât gravitația este mai mare cu atât timpul trece mai greu. Platina, considerată cel mai nobil metal, își are originea într-unul dintre cele mai îndepărtate colțuri ale universului unde gravitația este extremă. Acest lucru le-a trezit interesul celor de la La Prairie, îndemnându-i se cerceteze proprietățile anti-îmbătrânire ale platinei. Astfel a fost creată colecția Platinum Rare, o colecție ce îți oferă produse îmbogățite cu inegalabilele proprietăți ale platinei. Această cremă îi oferă tenului tău un aspect uniform, luminos și întinerit, acționând în profunzime diminuând aspectul ridurilor și liniilor fine și redând elasticitatea pielii.

Atribute

Beneficii lotiune

Catifelare, Anti-imbatranire, Anti-rid, Intinerire

Formula lotiune

Crema

Instructiuni de utilizare

Aplica pe pielea curatata in prealabil. Aplica din centrul fetei catre exterior (frunte, obraji si barbie), continuand cu zona t. Tapoteaza cu degetele pe toata fata incepand de sus.

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

30 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

30ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.