Duty Free Exclusive

TOBLERONE

TINY MIX BAG 272 G

Ciocolata

42,50 RON

8,50 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Forma celebrei ciocolate Toblerone se crede a fi inspirata din muntii regiunii natale a fondatorului, dar indiferent cate legende inconjoara acest brand, punctul de interes reprezinta ciocolata cu lapte, aromata cu nuga, migdale si un strop de miere. Toblerone Tiny Mix Bag aduce aceasta ciocolata delicioasa in viata ta si a celor dragi cu care vrei sa o imparti pentru ca voi sa aveti parte de clipe minunate impreuna.

Atribute

Ambalaj

Formal gift

Aroma

Crema de ciocolata

Continut

Ciocolata neagra, Ciocolata cu lapte, Ciocolata alba

Gluten

Da

Ingrediente

Zahăr, masă de cacao, lapte praf integral, unt de cacao, miere (3%), grăsime din lapte, migdale (1,6%), emulgator (lecitină de soia), albuș de ou, aromatizanți. Ciocolata de lapte contine: solide de cacao: minimum 28%. solide din lapte: 14% minimum. Ciocolata contine: lichior de cacao: minimum 50%. Ciocolata alba contine: unt de cacao de minim 20%. solide din lapte de 14% minimum.

Numar de praline/ tablete

34

Tara de origine

Elvetia

Textura

Compact

Tip ambalare

Ambalaj

Tip ciocolata

Alba, Lapte, Neagra

Umplutura

Crema de ciocolata, Migdale

Livrare

Livrarea este gratuita in easybox si la comenzi de peste 100 lei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.