Duty Free Exclusive

TINY MIX BAG

Batoane

30 RON

6 €

42,50 RON

8,50 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Forma celebrei ciocolate Toblerone se crede a fi inspirata din muntii regiunii natale a fondatorului, dar indiferent cate legende inconjoara acest brand, punctul de interes reprezinta ciocolata cu lapte, aromata cu nuga, migdale si un strop de miere. Toblerone Tiny Mix Bag aduce aceasta ciocolata delicioasa in viata ta si a celor dragi cu care vrei sa o imparti pentru ca voi sa aveti parte de clipe minunate impreuna.

Atribute

Ambalaj

Ambalaj

Aroma

Crema de ciocolata

Continut

Ciocolata cu lapte, Ciocolata alba, Ciocolata neagra

Gluten

Da

Ingrediente

Zahar, masa de cacao, lapte praf integral, unt de cacao, miere (3%), grăsime din lapte, migdale (1,6%), emulgator (lecitină de soia), albuș de ou, aromatizant. Ciocolata cu lapte conține: Cacao solid: minim 28%. Solide din lapte: minimum 14%. Ciocolata conține: Cacao solid: minimum 50%. Ciocolata albă conține: unt de cacao minimum 20%. Solide din lapte minim 14%.

Number of pralines/tablets

34

Package

Formal Gift

Tara de origine

Elvetia

Textura

Compact

Tip ciocolata

Neagra , lapte , alba

Umplutura

Crema de ciocolata, Migdale

Unitate de masura (greutate - GRAM)

272 gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.