Yves Saint Laurent

TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW BD50

Fond de ten 30ml

196 RON

40 €

DUTY FREE PRICES
Doar 3 disponibile
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Tot ceea ce îți poți dori de la un produs pentru ten se regăsește în Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One Glow. Această cremă hidratantă colorată joacă rolul atât unui produs hidratant de îngrijire a pielii, cât și unui fond de ten cu acoperire medie. Pielea ta va fi hrănită și va radia în timp ce va fi protejată de razele soarelui de către un SPF 23. Formula este compusă din 70% apă, acid hialuronic, vitamina E și antioxidanți pentru cea mai bună îngrijire și hidratare intensă. Produsul ajută la uniformizarea nuanței tenului și nu încarcă porii. Dacă îți dorești un ten impecabil fără să îl încarci cu produse grele atunci Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One Glow este alegerea perfectă!

Atribute

Acoperire

Medie

Beneficii make-up fata

Hidratare

Efect make-up fata

Natural

Factor de protectie (SPF)

23

Formula machiaj fata

Lichid

Instructiuni de utilizare

Aplica pe fata curata si hidratata, cu miscari dinspre frunte catre maxilar. Aplica produsul cu un burete pentru acoperire mai mare.

Nr culoare

BD50

Optiune ingrediente

Fara ulei, Vitamina E

Tara de origine

Franta

Tip de piele

pentru toate tipurile de piele

Variante

30ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-10 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.