Tummy Rub Oil

155 RON

31 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Mama Mio Tummy Rub Oil Creme si lotiuni 120 ml

Mama Mio este un brand îndrăgit de părinții din întreaga lume, care își canalizează experiența de peste 15 ani pentru a sprijini viitoarele mămici. Brandul oferă de la creme hrănitoare bogate în omega pănă la creme calmante pentru mamelon și uleiuri premium. Mama Mio este precum cea mai bună prietenp de-a lungul fiecărei etape a călătoriei sarcinii și chiar și după aceea. Mama Mio folosește doar ingrediente de cea mai bună calitate, care sunt sigure pentru bebeluși și sunt testate dermatologic, de aceea brandul este marca preferată pentru părinți. Acest ulei pentru burticile graviduțelor intră instant în piele pentru a întări și netezi pielea, prevenind iritația și uscararea acesteia.

Atribute

Beneficii lotiune

Hidratare, Hranire, Netezire, Calmare, Elasticitate, Anti-vergeturi

Formula lotiune

Ulei

Instructiuni de utilizare

Aplica in fiecare palma si apoi pe corp, portiune cu portiune, incepand de la glezne. Aplica pe toata pielea, pana la gat. Asigura-te ca aplici in mod uniform pe toata suprafata corpului.

Tip de piele

Uscat

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

120 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

120 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.