New

Tyrenum

825 RON

165 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Tiziana Terenzi Tyrenum Parfumuri Niche 100 ml

Parfumurile Tiziana Terenzi reprezintă o adevărată experiență ce captează emoțiile și clipa prezentului, o călătorie unică destinată celor care nu se tem să descopere esența vieții. Aceste creații complexe conțin note în continuă transformare, datorită emoțiilor ce influențează percepția asupra lor.
Inspirația din spatele acestui parfum este orașul Tyrenum, cunoscut astăzi sub numele Trani, aflat în Puglia. La baza parfumului stă o relație apropiată cu marea, ce captează esența adierilor acesteia în seri de vară de neuitat în compania apusului romantic. Tyrenum se deschide cu note aromatice de bergamotă și portocală îmbrățișate suav de note de ceai verde și osmanthus îndulcite de caramelul delicios. Inima parfumului dezvăluie acorduri condimentate de piper negru, piper roz și cardamon ce conduc spre baza îmbietoare de mosc, păstăi de vanilie din Madagascar, lemn de măslin, paciuli indian și chihlimbar cenușiu. Urmărește aroma Tiziana Terenzi Tyrenum și lasă-te pradă farmecului acesteia!

Atribute

Note de baza

Mosc, Chihlimbar cenusiu, Paciuli indian, Vanilie Madagascar, Lemn de maslin

Note de mijloc

Cardamom, Piper roz, Piper negru

Note de varf

Bergamota, Portocala, Ceai verde, Osmanthus, Caramel

Sezonalitate

Primavara, Vara

Tip Niche

Extract

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

100 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

100 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.