Virgin Island Water

Parfumuri Niche 100 ml

1.075 RON

215 €

DUTY FREE PRICES
Doar 2 disponibile
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Creed Virgin Island Water te provoacă să accepți aventura. Dar poți face față adrenalinei? Imaginează-ți apele clare ale mării, valuri, briza și plaja mângâiată de razele strălucitoare ale soarelui. Paradisul tropical din Caraibe ți se dezvăluie odată cu această creație olfactivă unisex ce te va seduce definitiv cu note exotice de cocos, ylang-ylang, lime și hibiscus. Vei descoperi o adevărată ofrandă, un colț de paradis de care te poți bucura oricând.
Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă. Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

Acorduri principale

Fructat

Miros

Fresh

Note de baza

Cocos, Tonkin Musk, Lemn Tropical

Note de mijloc

Ylang-ylang, Iasomie, Floare de Tiara

Note de varf

Bergamota, Mandarina, Lamaie verde

Senzatie parfum

Inocenta

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Vara

Tip Niche

Apa de parfum

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

100 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

100 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-5 zile.