New

Virgo - Dispozitiv Facial Inteligent 6 in 1 Pentru Ingrijire Personala

Dispozitive electronice

675 RON

135 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Sempasi este noul tău aliat în lupta împotriva timpului! Aceștia creează dispozitive pentru diferite părți ale corpului, integrând tehnologia în ritualurile tale de înfrumusețare. Aceste produse sunt de calitate superioară și au diferite tipuri de masaj, vibrații și intensități pentru a trata cu delicatețe nevoile specifice ale fiecărei zone.
Virgo este un dispozitiv inteligent de îngrijire personală ce are un design modern ușor de controlat și multiple beneficii precum reducere ridurilor, efect de lifting, redarea luminozității ochilor, reducerea cearcănelor, stimularea circulației sângelui, netezirea pielii, facilitarea drenajului limfatic și reducerea bărbiei duble.
Aparatul are mai multe programe și se utilizează mereu împreună cu o cremă, un ser sau o mască tip șervețel. Acesta are un mod de masaj cald cu până le 12.000 vibrații/minut și atingând până la 45 ℃, un mod de revigorare cu până la 8.500 vibrații minut și două moduri de terapie cu ioni ce ajută la curățarea în profunzime și facilitează absorbția de nutrienți în piele. Se recomandă să utilizați aparatul de 1-2 ori pe zi câte 5-10 minute per ședință.

Atribute

Instructiuni de utilizare

1. Virgo se utilizează pe tenul curățat în prealabil; 2. Aplicați crema sau serul pe față; 3. Porniți aparatul prin apăsarea butonului ON/OFF timp de 3 secunde; 4. Selectați programul dorit: rece (lumina LED albastră) sau cald (lumină LED roșie) prin apăsare scurtă pe butonul de pornit/oprit; 5. Atingeți tenul cu arcul interior (partea metalică) pentru a începe rutina de îngrijire și pentru a relaxa mușchii; 6. Masați tenul din interior spre exterior, dinspre bărbie înspre frunte; 7. Dispozitivul se folosește pe fiecare zonă a feței în parte, astfel că după fiecare 60 de secunde, veți auzi un semnal sonor scurt pentru a schimba zona de aplicare; Timpul recomandat de folosire este de 5-10 minute per ședință, iar dispozitivul poate fi utilizat de până la 2 ori pe zi, dimineața și seara.

Set content

Virgo - Dispozitiv facial inteligent 6 în 1 pentru îngrijire personală (lifting facial, anti-aging, anti rid, masaj facial, stimulare circulație, programe cald & rece)

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.