La Prairie

WHITE CAVIAR ILLUMINATING EYE SERUM 15 ML

Hidratare

1.200 RON

240 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

La Prairie White Caviar Illuminating Serum este un ser iluminator performant pentru zona delicata a ochilor ce ajuta la eliminarea si prevenirea cearcanelor. Formula cu extract de caviar alb care are efect de lifting si fermitate, accelereaza microcirculatia si previne aparitia ridurilor cauzate de expresiile faciale. Dupa utilizare, tenul este reconturat iar privirea devine mai luminoasa.

Atribute

Beneficii lotiune

Anti-cearcane, Anti-rid, Anti-pungi

Formula lotiune

Serum

Ingrediente

- swiss garden sprout extract - cleans skin, prevent dark circles; clarifying whitening complex - support whitening; licorice extract, vitamin c - slow melanin production; golden caviar extract - nourish and energize; advance peptides - reduce

Instructiuni de utilizare

Aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara. Aplica o cantitate redusa de produs pe zona ochiului. Maseaza cu miscari circulare, inclusiv pe zona pleoapelor.

Pentru

Femei

Tara de origine

Elvetia

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.