White Tea Peptide Mask

Masti 21 ml

30 RON

6 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Teaology White Tea Peptide Mask Masti 21 ml

Teaology este un brand tânăr și inovator ce a luat naștere din două dintre cele mai mari pasiuni ale fondatoarei, Cecilia, ceaiul și domeniul cosmetic. Mulțumită unei tehnologii unice, Teaology îți aduce beneficiile unei cești de ceai în produse de îngrijire a tenului. Acest brand încearcă mereu să ia decizii cât mai prietenoase cu mediul și crede că ce este benefic pentru noi este benefic și pentru tenul nostru. Această mască tip șervețel are efecte anti-îmbătrânire. Conține peptide, infuzie de ceai alb organic și collagen, ceea ce ajută la redarea fermității pielii și îi oferă un aspect luminos și întinerit.

Atribute

Beneficii lotiune

Revitalizare, Elasticitate, Iluminare, Anti-imbatranire, Fermitate, Antiinflamator

Formula lotiune

Masca

Instructiuni de utilizare

Aplicați pe piele curată, o dată pe săptămână pe timp de noapte. Îndepărtați masca, desfășurați cu atenție și aplicați prima jumătate de jos, apoi jumătatea superioară. Lasati-o timp de 10-20 de minute, apoi scoateti masca si masati usor in lichidul ramas.

Tip de piele

Pentru piele sensibila, Pentru piele normala, Pentru piele mixta

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

21 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

21 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.