Orice parfum incepe mai intai cu o poveste. Si aceasta este povestea Amjad, o colectie formata din cinci parfumuri opulente si intens orientale, dedicate in intregime simturilor. 

 

“Si totul incepe… cu o bataie de inima. A mea. Stiu ca pulsul ei e puternic, iar ritmul oriental. Frumusetea maiestuoasa a locurilor pe care le-am descoperit se topeste intr-o perfectiune inmiresmata si preia controlul. Iar acest amestec irezistibil aprinde in mine natura AMJAD. Un apetit mai glorios pentru viata. Asa ca incep sa vad, sa simt, sa gust, sa ating si sa merg cu mai mult Amjad.”

 

DESERT ROSE

Caracterul misterios si senzual al parfumului DESERT ROSE se dezvaluie prin ingredientele pretioase de iasomie, neroli, lemn de agar si santal. 

BRIGHT MUSK

Piper, ambra si mosc. BRIGHT MUSK este pur si simplu un parfum magnetic si vibrant. 

NOBLE OUD

Caracterul NOBLE OUD este captivant si irezistibil prin prezenta notelor de whiskey, tabac, scortisoara si patchouli.  

MAJESTIC SPICE

MAJESTIC SPICE are un caracter provocator, feeric. Acest AMJAD se bucura de mixul cuceritor de trandafir de Damasc cu sofran si vanilie. 

ORIENTAL WOOD

ORIENTAL WOOD este un parfum indraznet si pasional, cucereste prin notele gurmande de piper si lichior de prune.  

WALK WITH MORE
amjad
glorious perfumes

A fi primul nu este altceva decât o alegere.

Fiecare sesiune de shopping în magazinele BestValue îți permite să acumulezi puncte valorice pe cardul de membru First Club. Noi le spunem „de loialitate”. Tu poți să le spui „de răsfăț”. Solicită și activează cardul cu privilegii. Azi poate fi prima zi a unei noi călătorii, în care tu joci rolul protagonistului.