members-only
BUT  FIRST, COFFEE 

First Club? Yes! But first, coffee!

Esti membru First Club si adori cafeaua? Perfect!

In perioada 19 august – 8 septembrie, avem un concurs dedicat in exclusivitate membrilor: comanda produsele tale Duty Free preferate de minimum 250 de lei, adauga cel putin o cafea Hardy si asigura-te ca te-ai abonat la newsletterele BestValue, pentru a fi inscris automat in tombola*. 

Poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele
  16 premii Hardy (cate un set Hardy compus dintr-o cutie de depozitare cafea, o cutie de cafea Hardy si un breloc-mascota Hardy).

Rasfata-te cu specialitati unice, care transforma prepararea cafelei intr-un adevarat ritual, ce-ti desfata simturile cu arome deosebite si gust bogat.

Daca nu esti abonat la newsletterele BestValue, poti sa o faci dintr-un singur pas. Inscrie-ti adresa de email in formularul de mai jos: 

MULT SUCCES!

*Inscrierile in tombola au loc automat in intervalul 19 august – 8 septembrie 2021 si sunt valide doar daca participantii indeplinesc urmatoarele conditii: sunt membri First Club, au plasat o comanda de minimum 250 lei pe site, ce contine cel putin o cafea Hardy, si s-au abonat cu adresa de mail la newsletterele BestValue. Inscrierea cu adresa de mail in formularul de concurs de mai sus presupune abonarea la newsletterele BestValue.
Extragerea va avea loc pe data de 17 Septembrie 2021, iar castigatorii vor fi contactati individual pentru anunt, si vor fi anuntati si pe site, in pagina dedicata castigatorilor.

HARDY

BEST  ITALIAN  COFFEE 

Hardy  PERU ORGANIC CAPSULE COMPATIBILE NESPRESSO Cafea

Hardy

PERU ORGANIC CAPSULE COMPATIBILE NESPRESSO

Cafea

25 RON

the more. the better

LIVRARE GRATUITA

la orice comanda de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, oriunde in Romania.