show your
scented attitude

CULT FOR atrage toate privirile si activeaza toate simturile. Creat pentru a uni oamenii cu aceeasi gandire si atitudine, te conecteaza la toti cei ce traiesc viata la fel de intens ca tine.

Explozia de note puternice iti aduce un extra boost de incredere si o atitudine magnetica, pentru a fi mereu gata sa imparti positive vibes oriunde te duci.

CULT FOR
ME

Despre tine si pentru tine:
vibreaza cu personalitatea ta si te incurajeaza zilnic sa fii tu. Nu conteaza ce spun ceilalti, conteaza doar ce spun simturile tale.
Parfumul CULT FOR ME transmite un mesaj puternic, cu vibratiile energizante ale florii de portocal, caldura ambrei si individualitatea notelor de mosc.

CULT FOR
YOU

Oriunde esti sau cu oricine, vei atrage toate privirile asupra ta, stralucind in lumina reflectoarelor.
Parfumul CULT FOR YOU te pune in valoare asezand in scena un acord fructat magnetic impletit cu parfumul etern al iasomiei egiptene, legate printr-un acord lemnos.

CULT FOR
LOVE

Este despre pasiune: atunci cand timpul sta pe loc, rasuflarea se taie, iar atingerile sunt electrizante.
Parfumul CULT FOR LOVE te ademeneste cu note de cocos si trandafir si te seduce cu notele sale inconfundabile de mosc si lemn de santal.

CULT FOR
GAME

Un joc senzual, in care toate cartile tale sunt pe fata si pasiunea se dezlantuie.
Parfumul CULT FOR GAME te provoaca sa incalci regulile cu o doza din adrenalina bergamotei, senzualitatea bujorului si incandescenta amestecului de ambra si vanilie.

CULT FOR
DREAM

O experienta ce iti va aprinde dorinta de a transforma orice vis in realitate, traind asa cum iti doresti: fara limite.
Parfumul CULT FOR DREAM te va atrage
intr-un vis hipnotizant cu note gurmande de prune si cirese condimentate cu scortisoara si cuisoare, si te va scufunda in profunzimi de vanilie, mosc si tutun.

LIVRARE GRATUITA

la orice comanda de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, oriunde in Romania.