CASA DE PARFUMERIE DIOR

GRASSE

LEAGANUL PARFUMURILOR DIOR

Regiunea Grasse, situata in sudul Frantei, este strans legata de istoria parfumurilor Dior. Christian Dior insusi s-a stabilit in regiune pentru a cultiva florile folosite in parfumurile Dior. In prezent, Casa Dior a ales climatul incomparabil al regiunii Grase si conditiile sale unice de meniu, pentru a cultiva Trandafirul de Mai si Iasomia Grandiflorum.

FRANÇOIS DEMACHY

INTRUCHIPAREA CREATIEI

Parfumierul-creator exclusiv al Casei Dior, François Demachy intruchipeaza expertiza si imensa creativitate a parfumurilor Dior. In inima regiunii Grasse se afla atelierul sau de creatie, acolo unde fiecare parfum Dior va lua nastere de acum inainte.

FLORILE DIOR PENTRU PARFUMURILE DIOR

IN CAUTAREA CELOR MAI FINE INGREDIENTE

Pentru a incorpora in parfumurile Dior cele mai fine ingrediente, François Demachy calatoreste in jurul lumii in cautarea unor materii prime cu calitati exceptionale.

DE LA INCEPUTURI

COUTURIER-PARFUMIER

Incepand din 1947, Christian Dior si-a exprimat dorinta de a fi parfumier in aceeasi masura in care este designer de moda. El a schitat contururile unui stil inconfundabil pentru parfumurile Dior, insuflandu-le modernitatea prezenta in toate creatiile sale.

PARFUMURILE DIOR

O ARTA UNICA

Pentru Dior, sticla unui parfum este o reala forma de arta. In cazul anumitor parfumuri emblematice, sticla este realizata manual in atelierele Dior, perpetuand o adevarata maiestrie artistica.