Eccentric Chemistry
A LOVE SONG TO MINIMALISM
Sinergii pe care le vei iubi

Escentric Molecules este considerat un fenomen in lumea parfumeriei. Ingredientul sau de baza este molecula aromatica Iso E Super, creata in laborator in 1973 si readusa in prim-plan de parfumierul berlinez Geza Schoen, de-abia in 2006. Inexistenta in natura, Iso E Super poate fi descrisa ca o combinatie subtila de note de lemn de santal, lemn de cedru si mosc.

Fiecare parfum din aceasta colectie revolutionara este creat in jurul unui singur alt ingredient principal, potentat de molecula-minune, pe care chiar Schoen o descrie ca fiind irezistibila.

Dedicat celor care se simt outsiders, nonconformisti si rebeli, colectia atrage constant noi admiratori, devenind un adevarat cult pentru cunoscatori.

PARTICLES
OF PURE ATTRACTION

Odata deschis, Escentric 03 te invaluie instantaneu intr-o experienta multisenzoriala. Notele de ghimbir, coaja de lime si piper se revarsa primele, urmate de iasomie, stanjenel si ceai. Pe piele, parfumul isi dezlantuie insa notele mai puternice de vetiver, lemn de santal, cedru si mosc. Cu alte cuvinte, atractie la puterea infinit.

MODERN ALCHEMY

Molecule 03 a fost compus in jurul unei reinterpretari a vetiverului, apreciat de parfumierii de inalta clasa pentru multiplele sale fatete olfactive. Creatia este un adevarat elixir cu note bogat lemnoase, dar racoritoare si proaspete in acelasi timp. O reala bijuterie avangardista, imaginata in laboratoarele Escentric Molecules. 

STATE OF THE ART ELIXIR

Escentric 01 este mai mult decat un parfum unisex de nisa. E un adevarat eveniment aromatic, rezultat din sinergia unor ingrediente surprinzatoare.
In jurul deja faimoasei molecule Iso Super E, se impletesc ametitor acordurile de iris, lamaie si piper roz, secondate de note subtil lemnoase si florale.
Wear the unconventional!