WELCOME YOUR SQUAD!​

AND GET THE GIFT VOUCHER​

 

Un avion cu toti pasagerii la bord este un avion mereu la inaltime! 

Pentru ca ai reusit sa iti aduci toti prietenii si le-ai oferit cate un loc in avionul tau, 

Capitane First Club, placerea noastra, acum, 

este sa te rasfatam putin, cu un voucher cadou de 25% off pentru orice achizitie, oricand ai timp de shopping duty free in luna noiembrie. 

 

Si cum prietenii sunt importanti sa ii ai alaturi, si in calatorii si la petrecerile aniversare, va puteti lua zborul impreuna spre destinatia voastra preferata: BestValue.eu, si vor beneficia si ei de voucherul cadou de 25% off, oricand in luna noiembrie. 

*Campania First Club 1 year este valabila  09.10 – 29.10 daca esti capitan si iti umpli avionul cu pasageri, pe 30 octombrie o sa facem reveal in site ( la acest link: https://bestvalue.eu/s/first-club-1-year-post-campaign) la voucherul de 25% pe care il poti folosi tu si pasagerii tai in toata luna noiembrie la produsele din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea pielii, la pret intreg, exceptie Niche. Voucherul poate fi folosit doar o singura data in cont. De  asemenea, pentru capitanii care au avionul plin in perioada campaniei, o sa primeasca codul de voucher si in contul lor de First Club, dar acesta poate fi folosit in conditiile mentionate mai sus.  Discountul oferit prin voucher nu se cumuleaza cu alte promotii active in site.

A fi primul nu este altceva decât o alegere.

Fiecare sesiune de shopping în magazinele BestValue îți permite să acumulezi puncte valorice pe cardul de membru First Club. Noi le spunem „de loialitate”. Tu poți să le spui „de răsfăț”. Solicită și activează cardul cu privilegii. Azi poate fi prima zi a unei noi călătorii, în care tu joci rolul protagonistului.

Tot ce îți poți imagina, acum e real

Fii căpitan în avionul tău privat.

Cum ar fi să ai avionul tău privat? Și cum ar fi dacă toți ceilalți te-ar recunoaște drept căpitan? Fă-ți cont în First Club și descoperă cum, la înălțime, nimic nu este imposibil.

Inspirație 100%

Ai știut mereu să alegi
cele mai bune destinații

PACO RABANNE

INVICTUS

Apa de toaleta 50ml
57 €
+28 puncte First Club

CLINIQUE

ALL ABOUT EYES 15 ML

Hidratare
32 €
+16 puncte First Club

ESTÉE LAUDER

DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 2W2

Fond de ten 30ml
40 €
+20 puncte First Club

BOTTEGA

ROSE GOLD 750 ML

Vinuri spumante
20 €
+10 puncte First Club

La Multi Ani, tuturor Calatorilor First Club, capitani sau pasageri!