ALL ABOARD!

more players, more privileges

MAI MULTI PASAGERI, MAI MULTE BENEFICII

Un avion plin inseamna un voucher cadou de folosit, dupa bunul plac, oricand in luna februarie, pentru ca acum, in ianuarie, toti Capitanii First Club intra in joc sa castige.

Fa o lista cu toti prietenii tai, apoi o lista cu cate locuri mai ai in avion. Trage la sorti numele lor, daca ai mai multi prieteni decat locuri libere, si umple-ti avionul cu pasageri. Ne asiguram sa ai un zbor cat mai placut in februarie la shopping, pe bestvalue.eu, cu un voucher First Club de 25% reducere.

Acum, cum iti vei convinge prietenii sa vina in avionul tau?
Ei bine, acesta e jocul de strategie pe care va trebui sa te concentrezi, ca sa il poti castiga, pana pe 31 ianuarie.

Succes Capitane!

*Campania este valabila in perioada 14.01 – 31.01.2021 daca esti capitan si iti umpli avionul cu pasageri, pe 29 ianuarie o sa facem reveal in site ( la acest link: https://bestvalue.eu/s/first-club-reveal-ianuarie) la voucherul de 25% pe care il poti folosi tu si pasagerii tai in toata luna februarie la produsele din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea pielii, la pret intreg, exceptie Niche si produsele cu livrare in aeroport. Voucherul poate fi folosit doar o singura data in cont. De asemenea, voucherul va fi valabil inclusiv pentru capitanii care au deja avionul plin pe perioada campaniei (14.01 – 31.01.2021), dar acesta va putea fi folosit doar in conditiile mentionate mai sus, pe toata durata lunii februarie. Discountul oferit prin voucher nu se cumuleaza cu alte promotii active in site.

A fi primul nu este altceva decât o alegere.

Fiecare sesiune de shopping în magazinele BestValue îți permite să acumulezi puncte valorice pe cardul de membru First Club. Noi le spunem „de loialitate”. Tu poți să le spui „de răsfăț”. Solicită și activează cardul cu privilegii. Azi poate fi prima zi a unei noi călătorii, în care tu joci rolul protagonistului.

Tot ce îți poți imagina, acum e real

Fii căpitan în avionul tău privat.

Cum ar fi să ai avionul tău privat? Și cum ar fi dacă toți ceilalți te-ar recunoaște drept căpitan? Fă-ți cont în First Club și descoperă cum, la înălțime, nimic nu este imposibil.

Inspirație 100%

Ai știut mereu să alegi
cele mai bune destinații

PACO RABANNE

INVICTUS

Apa de toaleta 50ml
57 €
+28 puncte First Club

CLINIQUE

ALL ABOUT EYES 15 ML

Hidratare
32 €
+16 puncte First Club

ESTÉE LAUDER

DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 2W2

Fond de ten 30ml
40 €
+20 puncte First Club

BOTTEGA

ROSE GOLD 750 ML

Vinuri spumante
20 €
+10 puncte First Club