HEllo Sunshine

PRIMESTI CADOU LA ACHIZITII DE
Peste 390 LEI CU PRODUSE DIN GAMELE SELECTATE*

Produse de ingrijire hidratante, machiaj radiant, parfumuri fresh care te transpun in decoruri exotice… Vara asta rasfata-te la maximum!

La cumparaturi de minimum 390 lei de produse din game ale brandurilor Lancôme, Armani, Yves Saint Laurent, Biotherm, Prada, Valentino primesti CADOU:

Fond de ten Touche Éclat YSL 5 ml
Esantion Armani My Way Floral 1.2 ml
Esantion Valentino Voce Viva 1.2 ml
Set miniaturi Lancôme (Génifique Serum, Crema Rénergie Multi-Lift Ultra)
Esantion Prada Iris Infusion 1.2 ml
Esantion YSL Y 2 ml
Summer Pouch Biotherm

HELLO CLASSIC PERFECTION SEEKER

Radiaza cu o piele hidratata si ingrijita, complementara unui machiaj natural si luminos si bucura-te de noua versiune florala si proaspata a celui mai emblematic parfum: La Vie est Belle!

AQUASOURCE

Biotherm

H.C.F. TRIPLE SERUM

Lancôme Rénergie

HELLO
TRENDY LADY

Straluceste vara asta cu o piele intinerita, un ten luminos si indrazneste sa alegi culoarea rosie pentru a-ti emfaza feminitatea. Adauga un strop de parfum senzual pentru o atingere sofisticata.

LIBRE

Yves Saint Laurent

ROUGE PUR COUTURE

Yves Saint Laurent

HELLO
DIGITAL NATIVE

Incepe cu o piele stralucitoare si o textura uniformizata.  Ilumineaza-ti tenul si adauga o pata naturala de culoare…
Sfat: nu uita de un parfum care te transpune in universuri magice, intr-o sticla superba, de basm.

IDÔLE

Lancôme

GÉNIFIQUE

Lancôme

HELLO
SELF CARING MAN

Momentul bagajului: nu uita de produsele esentiale de vara pentru o piele proaspata, hidratata, dar si de cel mai seducator parfum…

ACQUA DI GIÒ

Giorgio Armani

LUNA ROSSA 

Prada

*Orice comanda de produse in valoare de minimum 390 lei din portofoliul brandurilor Lancôme, Yves Saint Laurent, Armani, Prada, Valentino, Biotherm, in perioada 20 iunie – 5 iulie 2022, primesti cadou 7 mini produse: 1 miniatură de fond de ten Touche Éclat YSL 5 ml, 1 set de miniaturi Lancôme (Génifique Serum, Crema Rénergie Multi-Lift Ultra), 4 esantioane de parfumuri (esantion Armani My Way Floral 1.2 ml, esantion Valentino Voce Viva 1.2 ml, esantion Prada Iris Infusion 1.2 ml, esantion YSL Y 2 ml) si un summer pouch Biotherm. Campania este valabila in limita stocului disponibil.

La orice comanda de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, oriunde in Romania.
Ca membru First Club, iti cumperi preferatele de la BestValue si primesti puncte in dar, cu care poti achizitiona alte produse. Opteaza sa devii membru dupa crearea contului online!