KEEP LOVING THE EXPERIENCE
DURING COVID-19

Iti multumim ca experienta duty free pe care o iubesti te-a adus pe pagina noastra, iar acum poti citi aceste randuri.

 

Parca e mai usor ca niciodata sa ne intelegem, pentru ca in aceste momente dificile, cu totii vorbim aceeasi limba, o limba de incurajare si speranta.

 

Pentru ca e de datoria noastra sa protejam sanatatea si siguranta colegilor nostri, si implicit, siguranta si sanatatea ta, continuam de la distanta sa fim responsabili cu tot ce iubesti din selectiile si ofertele noastre duty free. Deci, chiar daca suntem la distanta, suntem totusi aproape, pe bestvalue.eu .

 

In aceasta perioada incurajam distantarea sociala, gandurile pozitive si noul loc de intalnire al tuturor, online-ul. Oricand esti gata sa comanzi produsele tale preferate, indiferent ca iti faci tie un cadou sau ca vrei sa surprinzi pe cineva drag in celalalt capat al tarii, noi suntem gata sa iti livram alegerile acasa sau la adresa pe care o completezi in formularul de comanda, asigurandu-ne, pe tot parcursul, ca masurile de igienizare au fost respectate cu strictete. Contam pe intelegerea ta daca vor intarzia livrarile, din motive care nu tin de diligenta noastra, ci de restrictiile si regulile impuse pentru a limita raspandirea Covid-19.

 

Suntem BestValue si ramanem echipa care te insoteste in aceste momente de cotitura.

Iti multumim ca esti si tu alaturi de noi!

 

#KeepLOVINGtheExperience

#KeepLOVINGDutyFree

 

ECHIPA BESTVALUE